Ръководството на Община Вълчи дол посрещна в заседателната зала на Общината момичетата от шампионския баскетболния отбор на „Вихър” – Вълчи дол, които миналия месец завоюваха златните медали и шампионската титла на XXII Държавни игри на спортистите от малките селища.

    Временно изпълняващият длъжността кмет на община – Мерткан Ибрямов, председателят на Общинския съвет – Георги Тронков  и секретарят на Общината – Костадинка Петкова поздравиха шампионките за изключителното им представяне през цялата спортно-състезателна година, като им пожелаха да бъдат здрави, да постигат все по-големи успехи, да вярват в себе си и да се борят за мечтите си. Те благодариха на баскетболистките за това, че прославят името на Вълчи дол и подчертаха, че Общината ще продължава да прави всичко възможно за развитието на спорта.

    Момичетата от своя страна показаха последния си завоюван трофей – купата за 3-то място от XI Международен младежки баскетболен турнир „Посейдон-2017” в град Приморско, в който участват за четвърта поредна година  с финансовата подкрепа на Общината.

    Като награда за положените огромни усилия през годината, за постигнатите успехи и като израз на признателност и уважение, Община Вълчи дол подари на баскетболистките сакове с щампата на БК „Вихър” – Вълчи дол – необходима част от спортната им екипировка.

Виж снимки...

 

Additional information