ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ

 Уважаеми съграждани,

Щастлива съм в навечерието на новогодишната нощ да отправя към всички вас своите най - сърдечни поздравления! Нека сиянието на празничните дни ни донесе здраве, успех и вяра в бъднините! Нека Коледната звезда да огрява верния път във всяко едно начинание, щом в него гори искрата на добротата и разбирателството, на толерантността! Защото всеки труд в полза на обществото прави съвместния ни живот по-добър, осмислен от европейското ни настояще и бъдеще! Успехите винаги ще ни съпътстват, ако и занапред имаме амбицията, волята и смелостта да ги постигнем. Прочети повече...

 

 

Броейки последните минути от старата година, очакванията ни са свързани с надежда за по-добър живот на всеки, за повече успех и радост във всяко семейство, благоденствие във всеки дом. Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! Да си пожелаем достойно бъдеще за Община Вълчи дол, пазейки вярата в утрешния ден и носейки ясното съзнание, че просперитета ú е в нашите ръце! С всеки изминал ден през предстоящата година да се раждат нови надежди, да запазим ценностите на града и селата ни и с още по-високо самочувствие да носим в себе си желанието за по-добро бъдеще!


Благодаря на всички, които с труда си допринасят за просперитета на общината и се надявам, че и през следващата година ще успеем да сбъднем значителна част от надеждите си за честити дни.


Нека посрещнем Новата 2014 година с надежда и вяра в благоденствието на нашата община, с усмивка и топлина в сърцата ни, а да получим като отплата здраве, радост, щастие и много късмет!

 

Да си пожелаем заедно повече стабилност и сигурност, повече човечност и добродушие! Убедена съм, че ако работим в съгласие, ще постигнем и най-смелите си мечти за нашите любими град и община Вълчи дол. Нека имаме достатъчно вяра и мъдрост да го направим!

Да не забравяме народната мъдрост  „Дето има съгласие, там и Бог помага”.

Нека има мир и разбирателство във всеки дом!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕШНА НОВА ГОДИНА,

ИЗПЪЛНЕНА С ДОБРИ ДЕЛА И ДАРЕНА СЪС ЗДРАВЕ!

ДА Е МИРНА, СИЛНА И ЩЕДРА НОВАТА 2014 ГОДИНА!

Инж. Пенка Йорданова
КМЕТ НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ

Допълнителна информация